Näkökulmia oppimiseen Second Lifessa,Prospects of Learning in Second Life | Konferenssi Turussa 14.-15.10.2010 (EduFinland)

Näkökulmia oppimiseen Second Lifessa,Prospects of Learning in Second Life | Konferenssi Turussa 14.-15.10.2010

Näkökulmia oppimiseen Second Lifessa – Prospects of Learning in Second Life -konferenssi kokoaa edustavan joukon Second Life -virtuaalimaailman ja laajemmin virtuaalimaailmojen opetus- ja koulutuskäytön asiantuntijoita Turkuun lokakuussa 2010. Konferenssi tarjoaa näköalapaikan opettajille, kouluttajille ja muille oppimisen parissa työskenteleville tutustua ja syventyä virtuaalimaailmojen mahdollisuuksiin oppimisympäristöinä ja kehittää omaa asiantuntemustaan. Konferenssin ohjelma koostuu keynote-esitelmistä sekä työryhmätyöskentelystä yhdessä konferenssiin saapuvien asiantuntijoiden kanssa. Konferenssin osallistumismaksu on 80 euroa + illallinen.

Konferenssin järjestää Åbo Akademin informaatiotutkimuksen oppiaine ja se on osa ESR-rahotteista Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) -hanketta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa puhujista: http://prospects.library2pointoh.fi/

About the conference

Prospects of Learning in Second Life -conference will be held in Turku, Finland, in October 14-15, 2010. The conference gathers a representative group of experts with great experience about learning and teaching in virtual worlds and specifically in the virtual world of Second Life. The conference offers a great opportunity for teachers, trainers and others working with learning and teaching to dive into virtual worlds as learning spaces and to increase their own expertise in the matter. The program of the conference includes keynote presentations by invited guests and workshop/roundtable discussions with experts. Conference fee is 80 euros + conference dinner.

Conference is arranged by the Department of Information Studies at Åbo Akademi University and it is part of an ESR funded project called AVO.

Registration and more information about the keynotes: http://prospects.library2pointoh.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.