Ammattiopen uudet TVT-työkalut ja -menetelmät (esitys)

Tänään pidin verkkokoulutuksen KSAO:n ja EKAMI:n opettajille. Aiheena oli tieto- ja viestintätekniikan (TVT) käyttö opetuksessa, painopisteinä jakaminen, sosiaalisen median palvelut, tablet-sovellukset, pedagogiset mallit ja opetuksen suunnittelu.

Vaikka koulutus oli suunnattu ammatillisen puolen opettajille ja esimerkit ovat enemmän siltä puolelta, niin suosittelen muillekin opettajille ja koulutussuunnittelijoille katsomaan esityksen läpi. Ainakin osallistujien ensipalaute oli positiivista ja itsekin olin parituntiseen koulutukseen tyytyväinen – lukuunottamatta pientä sekaannusta, kun välitin iPadilta Reflectorin kautta PC:lle peilattua kuvaa Adobe connectiin. 🙂

Avaa esitys SlideSharessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *