Rohkeasti ITK11-konferenssiin (www.oppiminen.fi)

Tällä viikolla se sitten tapahtuu – ensimmäinen isompi julkinen esittäytyminen. EKO ja muutama muukin koordinointihanke on menossa ITK-konferenssin torille paikalle A1. Kerromme omasta työstämme ja esittelemme kehittämishankkeiden tuotoksia.

Tiedossa mielenkiintoisia videoklippejä kielten etäopetuksesta, etäasiantuntijavierailusta, etäsairaalaopetuksesta ja paljosta muusta. Jaossa myös uunituoreita esitteitä ja halukkaat pääsevät osallistumaan kilpailuun, jossa hyvät palkinnot. Tietysti olemme varautuneet kaikella kivalla messutavaralla ja kulttuuripääkaupunkikin pääsee hiukan näyttäytymään.

Jos ja kun tulet konferenssiin, niin käyhän tervehtimässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.