Osaamispassit-käytäntö valittiin hankehelmeksi asiantuntijaraadissa (Yksilöllisyyttä opintopoluille)

Kevään aikana Yksilöllisyyttä opintopoluille -hankkeessa on esiteltiin ja arvioitiin hyviä käytäntöjä kahdessa vaiheessa. Ensin käytännöt esiteltiin 11.4. Hyvien käytäntöjen vertaisarviointityöpajassa ja sen jälkeen ne siirtyivät asiantuntijoiden arvioitavaksi 1.6. järjestettyyn asiantuntija-arviointipajaan. Asiantuntijaraatiin kuului asiantuntijoita Opetushallituksesta, Opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä Zoomi-hankkeen ohjausryhmästä.

Asiantuntijaraati valitsi osaamispassit-käytännön yhdeksi hankehelmeksi.

Tutustu hyvään käytäntöön täällä: http://arjenarkki.fi/menetelmapankki/hyvat-kaytannot/1658.

Tuotu lähteestä: Yksilöllisyyttä opintopoluille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *