Kategoriat

Arkistot

Tilaa Avoinvirta sähköpostiisi

Sähköposti:

Palvelun tarjoaa FeedBurner

Virtuaaliopetuksen kehitystrendejä ja tulevaisuuden näkymiä (esitys) (LEHMÄTKIN LENTÄIS)

Eilispäivän toisen esitykseni (kts. ensimmäinen) pidin Kainuun ammattiopiston (KAO) ja Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) Liiketalouden saumaton urapolku aikuisoppijoille -hankkeen päätösseminaarissa. Esityksessäni tarkastelin virtuaaliopetuksen nykyisiä kehitystrendejä sekä tulevaisuuden näkymiä. Eli ennakointia ja hiljaisten signaalien havainnointia. Tulevaisuus sitten näyttää, onnistuinko. :)

Ennen omaa esitystäni oli todella kiinnostavaa kuulla, miten ammattiopisto ja ammattikorkeakoulu ovat tehneet yhteistyötä opetukseen sekä tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön kehittämiseen liittyen. Oli mukava kuulla, kuinka kummankin organisaation henkilöstön ja eri yksiköiden osaamista arvostettiin puolin ja toisin. Tärkeä havainto TVT:n opetuskäytön kehittämisessä ja tukemisessa oli, että siinä on yhdistettävä sekä pedagoginen että tekninen näkökulma (=opettajat/koulutussuunnittelijat sekä tietohallinto/atk-tuki) painopisteen ollessa kuitenkin pedagogiikan puolella. Sain kaikin puolin kuvan hedelmällisesti alkaneesta yhteistyöstä, jota kannattaa jatkaa myös yksittäisen hankkeen päättymisen jälkeen!

Tässä allekirjoittaneen esitys:

Avaa esitys SlideSharessa

Kainuun radio teki seminaarista/hankkeesta sekä sosiaalisen median opetuskäytöstä lyhyen jutun lähetykseensä. Tekstimuotoinen uutinen löytyy täältä (käsitteet ovat menneet uutisessa vähän sekaisin – korjauspyyntö toimittajalle lähetetty).

Tämä artikkeli on tuotu lähteestä LEHMÄTKIN LENTÄIS.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>